Jaca / Canfranc

Una recomanació per la tardor, tant pels colors del bosc com per la varietat de plats amb bolets de temporada, si aneu a Jaca no deixeu de pujar a Canfranc Estació, val la pena de totes, totes.
Al restaurant l’Anglassé trobareu un menú econòmic però exquisit, tant per la qualitat de la cuina com per la presentació i servei; moltes combinacions de bolets ( rovellons i ceps principalment ) amb foie, carns i demés

20131021-133414.jpg
El plat estrella a tota la vall es el xai al forn amb patates “panaderas”, però per mi el millor a aquest restaurant amb caliu i bon ambient, una menció especial per els postres com els bombons de la casa, però especialment la sopa freda de xocolata blanca amb préssec, per plorar
Llàstima el cafè, molt Francés o dit d’una altre forma, poc italià, i es que la nespresso a fet molt de mal.

A Jaca hi ha com tres zones de tapes, molt interessant la del costat de l’ajuntament, pintxos amb combinacions de bolets, foie i gambes, entre altres, interessant el marbaré que a demés tenen vi d’autor del mateix nom, a la zona de la Catedral destacar la vinateria, que a demés es botiga especialitzada, quan acabi la crisis queda pendent provar el vi Blecua que es de la zona.
Per dinar de menú a Jaca i no gastar molt el millor es anar davant de la ciudadela i fer un menú al Lilium o al Biarritz, molta varietat de plats, bona materia primera i bon servei.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.